Sollicitatieprocedure
Sollicitatieprocedure

Stap voor stap

Zo word je een deel van ons team

Hebben wij je belangstelling gewekt en wil je bij ons aan een opleiding beginnen? Hier worden je belangrijkste vragen over de sollicitatieprocedure beantwoord: Hoe solliciteer ik naar een baan bij HOYER? Welke documenten zijn er nodig? Een goede en volledige sollicitatie is je eerste stap op weg naar een baan in de logistieke branche.

Zo solliciteer je bij HOYER

Stap 1: jouw sollicitatiestukken
Stap 2: de persoonlijke kennismaking
Stap 3: onze reactie
Stap 4: de contractstukken
Stap 5: welkom bij HOYER

Stuur ons jouw volledige sollicitatiestukken (sollicitatiebrief, cv, schooldiploma's, stagegetuigschriften) via ons online-banenportaal. Na ontvangst van jouw sollicitatie controleren we deze heel zorgvuldig. Dat kan enige tijd in beslag nemen.
 

Naar onze aangeboden banen

Wanneer de inhoud van jouw sollicitatie en jouw motivatie voor het gekozen beroep incl. volledige opleiding ons overtuigen, dan willen wij je graag persoonlijk leren kennen. Dan nodigen we je uit voor een gesprek met degene die verantwoordelijk is voor de opleidingen binnen ons bedrijf. Hierin willen we bekijken of wij goed bij elkaar passen. Wij vertellen je nog meer over de inhoud en het verloop van de opleiding en beantwoorden graag al je vragen.

Hebben wij een positieve indruk van je gekregen, vinden wij elkaar sympathiek en denken wij dat wij goed bij elkaar passen? Dan bieden we je in de volgende stap mondeling een opleidingsplaats binnen de HOYER Group aan.

Nadat wij je de opleidingsplaats hebben toegezegd, stellen wij je opleidingscontract op en sturen je dat per post toe. Zodra je dit hebt ondertekend en de contractstukken naar ons hebt teruggestuurd, regelen wij de inschrijving voor de opleiding bij de KvK. Verder informeren wij je welke personeelsdocumenten wij nog van je nodig hebben om met de opleiding te kunnen beginnen.

Wij zijn blij dat je er bent en dat je jouw carrière bij ons begint. Samen brengen wij meer in beweging!