Werkplaats
Werkplaats

Op de proef gesteld

Werkplaats

Bij HOYER gaat veiligheid altijd voor: deze belofte houden wij ook dankzij onze teams in de werkplaatsen, waarin wij als een van de grootste full service-aanbieders voor tankopleggers, tankcontainers en IBC het equipement grondig controleren

Tot de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers van onze werkplaatsen behoort behalve de controle van de tankveiligheid ook het onderhoud van de trucks en het equipment. Wij vervangen zowel afdichtingen als kabels binnen korte tijd door onderdelen uit onze uitgebreide onderdelenmagazijnen. Wat onze werkplaatsen verlaat is gegarandeerd gecontroleerd, veilig en klaar voor gebruik. Als deel van ons gemotiveerde team houd je je niet alleen bezig met de inspectie en het onderhoud van de opleggers of containers, maar ook met allerlei soorten reparaties: bijvoorbeeld bij corrosie en beschadigingen van de isolatie of het frame van een tank.

Alle activiteiten in onze werkplaatsen, van de inspectie en het onderhoud tot en met een reparatie, vragen om medewerkers met goed ontwikkeld technisch inzicht en vakbekwaamheid. Wanneer deze beschrijving op jou van toepassing is en jij plezier beleeft aan praktisch werken in een team met betrokken collega's, dan verheugen wij ons erop jou te leren kennen.
 

Naar onze aangeboden banen