Begin
Begin

Van alle mogelijkheden gebruikmaken

Jouw start bij ons

Of je nu een opleiding in de industriesector wilt volgen, een commerciële beroepsopleiding kiest of een duale studie wilt volgen – bij HOYER leer je de verschillende facetten van de logistieke branche vanaf het begin kennen. Je doorloopt verschillende afdelingen en krijgt een kijkje in de praktijk van onze diverse divisies.

Je hebt zelfs de mogelijkheid om tijdelijk mee te werken in één van onze vele buitenlandse vestigingen. Daarbij kun je waardevolle interculturele ervaringen opdoen en profiteren van het teamwork met internationale collega's. Jouw opleiders en instructeurs staan altijd voor je klaar om je potentieel te herkennen en je individueel te ondersteunen. Nadat je je opleiding of je duale studie met succes hebt voltooid, bieden wij je bij navenante prestaties en kwalificaties een aanbod om bij ons in dienst te komen aan. Begin jouw succesvolle carrière in de logistieke branche bij HOYER!

Jouw carrièremogelijkheden bij ons

Commercieel medewerkers voor expeditie en logistieke dienstverlening
Commercieel medewerkers voor expeditie en logistieke dienstverlening

Commercieel medewerkers voor expeditie en logistieke dienstverlening (m/v/x)

Commercieel medewerkers voor expeditie en logistieke dienstverlening zijn verantwoordelijk voor het bewaken van alle processen tijdens het goederentransport. Tot jouw taken behoren de coördinatie van de verzending, het verladen, de opslag en de levering van de goederen. Je zorgt er in het dagelijks contact met de klanten voor dat zij hun producten op de juiste tijd op de juiste plaats hebben.

Vestigingen: Hamburg, Dormagen, Mannheim, Niederzissen en Schkopau

Commercieel medewerkers voor kantoormanagement
Commercieel medewerkers voor kantoormanagement

Commercieel medewerkers voor kantoormanagement (m/v/x)

Ben je betrouwbaar, goed georganiseerd en werk je nauwkeurig? Bij ons leer je klassieke kantoorwerkzaamheden op verschillende afdelingen kennen: bijvoorbeeld op de afdeling Bedrijfsadministratie, op de afdeling Human Resources, de afdelingen Marketing of Orderafhandeling.

Vestigingen: Hamburg en Dormagen

Bachelor Logistiek aan de Universiteit voor Logistiek in Hamburg
Bachelor Logistiek aan de Universiteit voor Logistiek in Hamburg

Bachelor Logistiek aan de Universiteit voor Logistiek in Hamburg (m/v/x)

De opleiding bachelor Logistiek aan de Universiteit voor Logistiek in Hamburg biedt je een zogenoemde "trikwalificerende" opleiding: Behalve de opleiding binnen het bedrijf bezoek je de vakschool en volg je tegelijkertijd een bachelorstudie bedrijfseconomie met als studiezwaartepunt "bedrijfslogistiek" aan de hogeschool voor afstandsonderwijs in Hamburg. Je stages binnen de HOYER Group geven je een waardevolle inkijk in de logistiek.

Vestiging: Hamburg

Studie logistiek management
Studie logistiek management

Duale studie logistiek management (m/v/x)

Vind je complexe processen in de logistiek en de praktische werkzaamheden in een bedrijf interessant? Met de duale studie logistiek management kun je praktijkervaring in verschillende divisies van het bedrijf opdoen – in combinatie met een studie aan de Europese hogeschool voor afstandsonderwijs Hamburg (EURO-FH).

Vestiging: Dormagen

Magazijnmedewerker
Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker (m/v/x)

Je werkt in de fabriek van een klant, neemt geleverde goederen in ontvangst en slaat deze vakkundig op. Verder stel je leveringen voor verzending samen en stuurt goederen binnen het bedrijf door. Daarbij leer je de meest uiteenlopende logistieke processen nauwkeurig kennen. Je ontwikkelt begrip voor de eisen van de klant en hebt een hoog kwaliteitsbewustzijn.

Vestiging: Schkopau

HOYER Group employee standing in front of IBC
HOYER Group employee standing in front of IBC

Geschoolde kracht voor magazijnlogistiek (m/v/x)

Je bent ervoor verantwoordelijk dat de goederen naar de juiste plaats worden gebracht. Je neemt de goederen in ontvangst, controleert deze en slaat ze vakkundig op. Daarnaast stel je leveringen op en werk je ritschema's voor het verladen en verzenden van goederen uit en handel je voorkomende administratieve werkzaamheden af.

Vestigingen: Dormagen en Schkopau

Mechatronicus motorvoertuigen
Mechatronicus motorvoertuigen

Mechatronicus motorvoertuigen (m/v/x)

Zijn voertuigen en techniek helemaal jouw ding? Dan word je hier gelukkig: Tot jouw taken behoren het onderhoud en de reparatie van vrachtwagens en tankcontainers. Bovendien controleer je de voertuigtechnische systemen, voer je verdere reparaties uit en voorzie je voertuigen van aanvullende uitrustingen.

Vestigingen: Dormagen en Mannheim

Geschoolde kracht metaaltechniek
Geschoolde kracht metaaltechniek

Geschoolde kracht voor metaaltechniek met vakrichting montagetechniek (m/v/x)

Als geschoolde kracht voor metaaltechniek met vakrichting montagetechniek ben je belast met montageopdrachten aan onze tankcontainers en plan je de werkstappen met de bijbehorende montageschema's. Door jou vervaardigde onderdelen worden op de containers gemonteerd door deze bijvoorbeeld vast te schroeven, vast te klinken of te solderen en te bevestigen d.m.v. penverbindingen.

Vestiging: Dormagen

 

Samen meer in beweging brengen

Bedrijven leven van de verschillende kwalificaties van hun medewerkers; daarom ligt een goede ondersteuning van jongere krachten ons zeer na aan het hart. Wij zijn blij met jonge, betrokken mensen die hun carrière in een moderne omgeving vol afwisseling willen beginnen en deel willen uitmaken van HOYER. Samen werken wij eraan de logistiek te verbeteren en dingen in beweging te brengen – elke dag en over de hele wereld.

Overtuigd? Solliciteer dan bij ons en maak iets bijzonders van jouw bekwaamheid.
 

Naar onze aangeboden banen

Jouw benefits bij ons

 • Veeleisende takenpakketten onder eigen verantwoordelijkheid
 • Verblijf in een van onze buitenlandse vestigingen
 • Personeelsontwikkeling die bijscholing en verdere opleiding stimuleert
 • Overnamegarantie bij goede prestaties
 • Vaktechnische uitwisseling in een zeer gemotiveerd team
 • Planbare werktijden
 • Zeer hoge veiligheidsstandaards
 • Kantinebijdrage (locatieafhankelijk)
 • Premiebetalingen bij goede cijfers
 • Aantrekkelijke medewerkersvoordelen zoals corporate benefits
 • Samenwerkingen met fitnessstudio's