Planning
Planning

In het centrum van het logistieke proces

Planning

De planners van HOYER zijn echte organisatieprofessionals: zij coördineren een groot aantal processen en houden met hun veeleisende werkzaamheden de logistiek op gang. Wanneer je deze werkzaamheden bij ons zou willen uitvoeren, is een goed ontwikkeld coördinatie- en communicatievermogen een voordeel. 
Jouw taken als deel van het team zijn veelzijdig: je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de planning en het beheer van ons wagenpark in heel Europa. Daarbij sta je in regelmatig contact met chauffeurs evenals met onze klanten en leveranciers.

Je behoudt altijd overzicht, boekt succes met betrouwbaarheid en handelt zelf in uitdagende situaties weloverwogen en oplossingsgericht. Met andere woorden: op jou kan men altijd rekenen.
Behalve de organisatie en bewaking van de transportorders adviseer je de klanten van ons bedrijf op het gebied van equipement en routing – altijd met inachtneming van de productspecifieke eisen en tijdrichtlijnen. Jouw vermogen om in een team te werken toon je aan door de nauwe samenwerking met de interne afdelingen. Om ervoor te zorgen dat je met betrekking tot technische vernieuwingen en wettelijke voorschriften altijd up-to-date bent, bieden wij voortdurend opleidings- en bijscholingsmogelijkheden aan. Breng samen met ons de wereld van de logistiek in beweging – kom naar HOYER.
 

Naar onze aangeboden banen