Bedrijfscommunicatie
Bedrijfscommunicatie

Maak een lang verhaal kort

Bedrijfscommunicatie

HOYER kent een lange traditie als logistiek dienstverlener met vaste waarden en een hoge mate van bekendheid in de branche. In het team van de bedrijfscommunicatie vat je onze centrale bedrijfsberichten op het gebied van marketing en pr vakkundig kort maar krachtig samen. Als communicatie-expert kies je on- en offline altijd de juiste kanalen om onze doelgroepen te bereiken en HOYER als één van de succesvolste logistieke dienstverleners wereldwijd nog bekender te maken.

Je helpt ons ons merk voortdurend verder te ontwikkelen en ontwerpt marketing- en pr-maatregelen die onze bedrijfsstrategie bevorderen. Jouw open en innemende omgang met mensen helpt je bij het opzetten van een intern en extern netwerk. Met onze medewerkers evenals partners over de hele wereld onderhoud je levendige contacten.
Tot jouw taken behoren onder andere de verantwoordelijkheid voor een uniforme en moderne presentatie van HOYER, het maken van brochures, het opzetten en organiseren van beurspresentaties evenals het publiceren van persberichten en jaarverslagen. Met een grote passie voor communicatie en belangstelling voor alle aspecten van de logistieke business geef je HOYER zowel in de interne als externe communicatie een authentieke stem.
 

Naar onze aangeboden banen