Inkoop
Inkoop

Met "fingerspitzengefühl" en een goed onderhandelingsvermogen

Inkoop

Is een goed onderhandelingsvermogen jouw visitekaartje? Stap je proactief op mensen af en vind je de beste aanbiedingen op de markt? Dan vind je bij ons de perfecte baan – kom het centrale inkoopteam van HOYER versterken.
Als inkoper ben je voor de afdelingen van ons bedrijf de centrale contactpersoon, wanneer het gaat om de aanschaf van alle directe en indirecte producten. Hun spectrum varieert van trucks en banden, technisch equipement en onderdelen tot en met IT-software en hardware, huurauto's en de meest uiteenlopende logistieke diensten.

Op de afdeling Inkoop bundel je behoeften van de hele groep met als doel uniforme raamcontracten tegen de beste prijscondities. Maar jouw taken gaan veel verder dan het onderhandelen over contracten: wij zijn een logistiek bedrijf met een goed ontwikkelde zin voor innovatie, en daarom dien je een goede neus voor trends en nieuwe ontwikkelingen mee te brengen, jouw ogen altijd open te houden voor de beste dienstverleners en bij innovatieve producten en services altijd de vinger aan de pols te houden. Proactiviteit is één van jouw opvallende eigenschappen en met jouw onderhandelingssuccessen breng je ons bedrijf en de wereld van de logistiek op lange termijn vooruit.

Naar onze aangeboden banen