Opleiding en studie
Opleiding en studie

Jouw start in het beroepsleven

Leren van de besten

Ben je klaar voor een perfecte start van het beroepsleven en wil je van jouw bekwaamheid iets bijzonders maken? Het liefst bij een internationaal opererend bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. HOYER staat van oudsher voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid in de logistieke branche. Ons bedrijf leeft en profiteert van de knowhow en ervaring van onze medewerkers over de hele wereld, die op alle gebieden absolute professionals zijn. Om ook tot de besten van onze branche te blijven behoren, leiden wij sinds vele jaren onze eigen jongere krachten op.

Bij ons heb je talrijke mogelijkheden om jouw opleiding interessant vorm te geven: Vanaf de eerste dag word je actief bij werkprocessen betrokken en krijg je jouw eigen afwisselende taken die het team ondersteunen. HOYER biedt je op verschillende locaties in Duitsland, zoals Hamburg, Dormagen, Mannheim en Schkopau een groot aantal opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om de persoonlijk en vaktechnisch verder te ontwikkelen.

  • Tijdens een commerciële opleiding of een duale studie (bijv. commercieel medewerkers voor kantoormanagement, commercieel medewerkers voor expeditie en logistieke diensten of bachelor in de logistiek aan de Universiteit voor Logistiek, in Hamburg) doorloop je normaliter alle commerciële afdelingen die op de desbetreffende locatie zijn gevestigd. Hiertoe behoren onder andere de planning, de boekhouding en de personeelsafdeling.
  • Een opleiding op industrieel-technisch gebied (bijv. magazijnmedewerker (m/v/x) of mechatronicus motorvoertuigen (m/v/x)) biedt je uitgebreide inzichten in de technische processen van een logistiek bedrijf. Je ondersteunt de werkplaats en leert de volledige magazijnlogistiek kennen.

Behalve de praktijk binnen het bedrijf wordt op de vakscholen respectievelijk universiteiten aanvullend het theoretische deel van de opleidingsinhoud verzorgd. Al naargelang het beroep met bijbehorende opleiding wordt het lesprogramma van de vakschool aangeboden in blokken of deeltijd. Een bijzondere kans bij HOYER: Om de opleiding af te ronden en meer ervaring op te doen, bieden wij je de mogelijkheid een tijdje in het buitenland te verblijven in een van onze internationale vestigingen. En omdat wij onze gekwalificeerde jongere krachten graag geruime tijd willen behouden, biedt HOYER je in aansluiting op je met succes voltooide opleiding veelvuldige mogelijkheden om bij ons in dienst te komen aan, om je carrière in de logistiek verder te bespoedigen. Wij verheugen ons op jonge, betrokken mensen, die de logistiek van vandaag en morgen in een moderne en innovatieve omgeving in beweging willen brengen. Met de nieuwste techniek en digitale services.