Wat ons onderscheidt
Wat ons onderscheidt

Elke medewerker telt

Wat ons onderscheidt

Al meer dan 70 jaar staan onze medewerkers garant voor uitstekende prestaties in alle divisies van de logistieke business: van de advisering, het vlootmanagement, het transport en het speciale equipement tot en met de on site-oplossingen. Dankzij hen zijn wij de eerste contactpersoon voor de chemische, minerale olie-, gas- en levensmiddelenindustrie, wanneer het gaat om de complete handling en een veilig transport van vloeibare goederen. En daar zijn wij trots op.

Om de logistiek van vandaag en morgen vorm te geven, zijn onze medewerkers over de hele wereld onontbeerlijk. Ieder individu is belangrijk. Daarom bieden wij een uitstekende werkomgeving met interessante projecten en ontwikkelingsmogelijkheden. Bij ons profiteer je van een wereldwijd netwerk, verbondenheid in een team en individuele bijscholing.

De mensen bij HOYER

Met uitstekende services en oplossingen de logistiek van vandaag en morgen in beweging brengen – dat krijgen de mensen bij HOYER voor elkaar. Bij ons kunnen alle medewerkers iets bijzonders van hun bekwaamheid maken, iets nieuws bereiken. Individueel én in een team. Onze gemeenschapszin en de verbondenheid als personeel voelt men ook in de vele verhalen die de mensen bij HOYER vertellen.  Hier stellen wij er een paar aan je voor.