Vrachtwagenvervoer
Vrachtwagenvervoer

Inzet in binnenlands en buitenlands vervoer

Op de weg

HOYER is wereldmarktleider op het gebied van transport en de handling van vloeibare goederen. Dat is alleen mogelijk dankzij de dagelijkse inzet van onze gemotiveerde en verantwoordelijke vrachtwagenchauffeurs.
Wanneer je graag op de weg zit en door jouw hoge veiligheidsbewustzijn met gevaarlijke goederen wilt omgaan, ben je in het transportteam van HOYER aan het juiste adres.  Bij ons kun je een keuze maken tussen binnenlands en buitenlands vervoer: bij het binnenlandse vervoer lever je zuurstof aan ziekenhuizen – belangrijke en veeleisende taken zowel tijdens het transport als bij het omgaan met de producten.  Bij het buitenlandse transport vervoer je voornamelijk chemische producten dwars door Europa naar onze klanten.

Voor een veilige omgang met de gevoelige en voor een deel gevaarlijke goederen word je uitgebreid en doorlopend geschoold, evenals voor een correct gedrag in elke noodsituatie. Regelmatige chauffeurstrainingen helpen je jouw afwisselende werkzaamheden geroutineerd en veiligheidsbewust uit te voeren, en helpen ons om te voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen als bekend logistiek dienstverlener.

De veiligheid van chauffeurs, product en milieu heeft voor HOYER de hoogste prioriteit. Daarom bieden wij als werkplek moderne trucks: voertuigen met de nieuwste technische en ergonomische uitrusting, die jouw verantwoordelijke taken op de weg zo veilig en zo comfortabel mogelijk maken. Je wordt bij jouw werkzaamheden ondersteund door het uitstekende routemanagement van jouw collega's, waarmee je in voortdurend contact staat. Rij voor HOYER en breng samen met ons de wereld van de logistiek in beweging.
 

Naar onze aangeboden banen